sobota, 16 listopada 2013

Rybka w cieście;))


Bardzo fajny pomysł na szybkie danie i ciekawym wyglądem wyczytałam w jednej z kucharskiej książki.

Jest potrzebne ciasto francuskie
Mrożonej lub świeżej ryby,kto jaka lubi, ja miałam tilapie.
Przyprawy i jajko do posmarowania.
Rybę kładziemy na ciasto i przykrywamy drugą częścią ciasta, wycinamy kształt ryby, ozdabiamy, smarujemy jajkiem i wkładamy do rozgrzanego piekarnika 180 C na pół godziny, ale lepiej pilnować żeby nie spalić .

Do tego można zrobić sałatkę i smacznego:))

A teraz ważna sprawa. Potrzebna POMOC OLIWCE, czasu jest mało.


Pozdrawiam!!    

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Zapraszam;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...