Już szybkimi krokami zbliża się noc sylwestrowa i czasu brak, więc polecam szybką przekąskę na słodko.
Składniki:
- banany
- czekolada gorzka
- folia aluminiowa
Przygotowanie:
Obrać banan i nadkroić z góry, włożyć w te miejsca czekoladę i zawinąć w folie.
Przed podaniem włożyć do rozgrzanego piekarnika 200C na 20 minut.
Podobno, ma być mroźno, wiec tak na ciepło banany, będą w sam raz;-)
Wszystkiego Dobrego w Nowym 2016 Roku!
Składniki:
- banany
- czekolada gorzka
- folia aluminiowa
Przygotowanie:
Obrać banan i nadkroić z góry, włożyć w te miejsca czekoladę i zawinąć w folie.
Przed podaniem włożyć do rozgrzanego piekarnika 200C na 20 minut.
Podobno, ma być mroźno, wiec tak na ciepło banany, będą w sam raz;-)
Wszystkiego Dobrego w Nowym 2016 Roku!
Kiedyś jadłam banany w cieście i nie za dobrze się, to dla mnie skończyło :).
OdpowiedzUsuńAle połączenie banana z czekoladą jest dobre więc musi smakować dobrze :).