środa, 25 marca 2015

Mrożona cytryna i nasiona szałwii hiszpańskiej

Super patent króluje w internecie na sposób wykorzystania cytryny w 100% i powiem wam, że fajna, prosta sprawa.
Umyć cytrynę, zamrozić i potem zetrzeć na tarce i przechowywać w zamrażalce. W ten sposób zużyjemy całą cytrynę i wszystkie jej dobra.
Ja osobiście , dodaje taką cytrynę do swojego codziennego napoju z szałwii hiszpańskiej.
Dwie łyżeczki szałwii zalewam wodą, dodaje łyżeczkę miodu ( akurat mam gryczany) i łyżeczkę startej cytryny. Po 10 minutach  można pić. Idealny przepis wegański i dla sportowców.
O szałwii hiszpańskiej można poczytać Tu  
Miłego dnia!!!
        

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Zapraszam;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...